Anca SEREA

  • 0
  • martie 16, 2016

ANCA SEREA va alerga alături de familie în 2 aprilie la 10k &Family Run

„Sunt onorata alaturi de familia mea sa particip la 10K&Family Run care implica familia si sportul. Sportul face parte din viata mea, nu doar datorita faptului ca seara de seara prezint cele mai noi stiri din sport ci si pentru ca sunt o mamica activa care constientizeaza faptul ca activitatea fizica este importanta si benefica pentru orice varsta , cu totii avand nevoie de miscare pentru a creste, a ne dezvolta armonios si pentru a ne mentine in forma.

Imi place sa fac miscare alaturi de copiii mei, avem un program care implica activitati fizice potrivite varstei si preferintelor: Sarah (8 ani) face echitatie si inot, David (14) – fotbal inot, Ava (2) si Noah (3) prefera si ei activitatile acvatice . Ca parinte responsabil prioritatea mea este starea lor de sanatate si fericire! Va asteptam si pe voi cu mici si mari sa ne bucuram impreuna de sport si sanatate!”

FullSizeRender

Model la vârsta de 18 ani, în prezent mamă a patru copii și însărcinată cu cel de al cincelea, dar în continuare într-o formă fizică de invidiat, prezentatoarea Focus Sport de la Prima TV, Anca Serea formează împreună cu Adrian Sînă (Akcent) cuplul care a fost votat cel mai popular în 2015.