Sari la conținut

Radu Restivan

De-a lungul timpului am reusit sa conving sute de oameni sa alerge si sa-si schimbe viata prin sport, dar momentul in care am reusit sa-mi conving mama si sora sa inceapa alergarile a fost unul foarte special pentru mine. Imi amintesc ca mama nu facea deloc sport, iar la inceputul anului 2015, chiar de ziua ei, i-am cumparat o pereche de incaltari de alergare. De atunci a terminat mai multe crosuri de alergare, iar sportul a inceput sa fie o componenta importanta in viata ei. Ulterior am convins-o si pe sora mea, care a terminat o cursa de 10 km anul trecut.

Vom alerga impreuna la Bucharest Family & 10k si ne dorim sa inspiram si alte familii sa faca sport impreuna. Noi am reusit sa ne cunoastem si sa ne intelegem mult mai bine dupa ce am inceput sa facem sport impreuna. In plus, mama este cunoscuta drept cea mai infocata sustinatoare 321sport, motiv pentru care a devenit o mica vedeta in tribune. Si toti prietenii nostri sunt incurajati de ea.

Mai ramane sa-l conving si pe tata!

adu Restivan este un om care s-a indragostit de sport si si-a propus sa-i faca pe cat mai multi oameni sa iubeasca sportul. Asa a aprut comunitatea 321sport, in cadrul careia desfasoara #dela1la21. Acest proiect de antrenamente este dedicat tuturor oamenilor care isi doresc sa alerge un semimaraton, insa in momentul inscrierii pot alerga maxim 1 km. #dela1la21 ii ajuta pe acestia sa termine primul lor semimaraton in cadrul Bucharest Half Marathon sau Bucharest Marathon (proba de semimaraton). Pana acum sute de persoane au obtinut medalia de finisheri in urma antrenamentelor cu 321sport.

De asemenea, Radu este gazda serialul „Discover the world through its marathons” prin care si-a propus sa arate intregii lumi cat de frumos este sa cunosti lumea alergand la diverse maratoane. Serialul este disponibil pe canalul de Youtube: www.youtube.com/321sport

FotoCredit: Silviu Pavel

re -->
ro_RO