Sari la conținut

Monica Roșu

Este cel de-al cincilea an in care vin la evenimentele Bucharest RUNNING CLUB, le-am vazut crescand de la an la an, este impresionant ca zeci de mii de oameni din zeci de tari participa in fiecare an la Maratonul Bucuresti si la Semimaratonul Bucuresti. M-am simtit intotdeauna apropiata de Valeria Van Groningen, presedinte Bucharest RUNNING CLUB, pentru ca provenim din aceeasi zona, a sportivilor de performanta. Prin urmare, am incredere ca si acest nou proiect – Bucharest 10K & FAMILY RUN, va fi un real succes.

Imi amintesc cu drag zilele cand ieseam impreuna cu parintii si fratele meu in aer liber, la iarba verde, sa jucam tenis sau pur si simplu la plimbare. Ma bucur ca evenimentul din 3 aprilie ofera ocazia familiilor extinse – copiii, parinti, bunici, frati, surori, cumnati,veri si nepoti – sa devina o echipa si sa petreaca o zi impreuna in Piata Constitutiei transformata intr-un spatiu pentru celebrarea sportului. Parintii mei sunt la Bacau, dar voi fi acolo cu o parte din familie – cu verisoara mea primara.

Monica Rosu, medaliata cu aur la gimnastica de la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004 va lua startul din Parcul Izvor in 2 aprilie la Bucharest 10K & FAMILY RUN.

re -->
ro_RO