Sari la conținut

FAQs UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K

Intrebări și răspunsuri

Înainte de a ne contacta în legătura cu ediția 2020 a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K, te rugăm să citești întrebările și răspunsurile de mai jos.

I: Am o înregistrare validată pentru ediția 2020 a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K și doresc să particip, la data reprogramată a evenimentului, sâmbătă, 22 august. Ce trebuie să fac?

R: Nu trebuie să faci nimic. Înscrierea ta a fost deja transferată la noua dată de desfășurare a evenimentului, sâmbătă, 22 august 2020.

I: Nu am primit niciun email în legătură cu ediția 2020 a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K. Sigur înscrierea mea este validă și pentru data reprogramată a evenimentului, sâmbătă, 22 august?

R: Dacă ai o copie a mesajului de confirmare a înscrierii, atunci locul tău este asigurat la editia 2020 a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K, care va avea loc sâmbătă, 22 august. Pentru a evita blocarea mesajelor de la noi sau direcționarea lor în folder-ul junk / spam, adaugați adresa info@abrc.ro  la lista de contacte sigure.

I: Sunt deja înscris la una dintre cursele ediției 2020 a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K, dar nu pot participa la data reprogramată a evenimentului, sâmbătă, 22 august. Ce opțiuni mi se oferă?

R: Dacă deja ești înscris la una dintre cursele ediției 2020 a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K și ai și achitat taxa aferentă înscrierii, dar nu poți participa la data reprogramată a evenimentului, sâmbătă, 22 august, atunci ai la dispoziție următoarele opțiuni:

– Să îți transferi înscrierea (la aceeași cursă) la ediția 2021 a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K, care va avea loc sâmbăta, 29 mai 2021 (această procedură nu presupune niciun cost suplimentar) – te rugăm să ne transmiți un mesaj la adresa info@abrc.ro  (transferul înscrierii trebuie efectuat până la data de 1 iulie 2020)

– Să transferi înscrierea către o altă persoană: pentru instrucțiuni detaliate, te rugăm să ne transmiți un mesaj la adresa info@abrc.ro  (transferul înscrierii trebuie efectuat până la data de 1 iulie 2020).

Important: dacă, indiferent de motiv, nu poți participa la cursa la care ești înscris, la data reprogramată, sâmbătă, 22 august, va trebui să alegi una dintre opțiunile enuntate mai sus până, cel târziu, 1 iulie, 2020. Dupa această dată, opțiunile își pierd valabilitatea, iar orice solicitare pe care o vom primi nu va mai fi luată în calcul.

Dacă întrebările și răspunsurile de mai sus nu îți oferă suficiente lămuriri, trimite-ne un mesaj, folosind formularul de contact de pe acest site.

re -->
ro_RO