Sari la conținut

Crucea Rosie Romana

Crucea Rosie Romana asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza. Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

 

Filiala sector 1 a Crucii Rosii Romane acorda o atentie deosebita vietii si salvarii acesteia in momentele de cumpana. De asemenea punem foarte mare accent pe tineri si dezvoltarea calitatilor acestora iar de aceea  organizam anual concursul Sanitarii Priceputi. Aflat la cea de-a 55-a editie, competia de prim ajutor si educatie pentru sanatate reprezinta modul prin care Crucea Rosie isi propune sa dezvolte cultura ajutorului interuman in randul elevilor de gimnaziu si liceu. Sanitarii Priceputi reprezinta cadrul prin care tinerii descopera manevrele primordiale de prim ajutor in contextul unui concurs antrenant si distractiv, dezvoltand lucrul in  echipa si spiritul de competitie.

Impreuna investim in dezvoltarea tinerilor, afla mai multe despre noi, Sanitarii Priceputi dar si alte proiecte ale noastre pe:

www.crucearosies1.ro

Sau putem socializa impreuna pe facebook, suntem doar la un follow distanta:

www.facebook.com/CruceaRosieSector1Bucuresti/

 

re -->
ro_RO