Sari la conținut

Asociaţia Caritabilă Aura Ion

Asociaţia Caritabilă Aura Ion

Maraton pentru Speranță, Viziune, Ajutor!

auraion

Dacă ai alergat cu adevărat măcar odată în viață, amintește-ți ce ai simțit când ai trecut linia de sosire. Chiar dacă ai sprintat, ai alergat sau te-ai împleticit spre linia de sosire nimic nu se poate compara cu acel sentiment la fel cum nimic nu se poate compara cu sentimental pe care îl ai când îi ajuți pe cei din jur.

 

Alergând pentru echipa #SperanțăViziuneAjutor te vei bucura nu doar de o experiență sportivă extraordinară ci vei fi și o sursă de inspirație pentru toți cei care luptă împotriva neputinței, foametei și sărăciei.

 

Cine suntem?

Asociația Aura Ion este o organizație non-profit fondată în iunie 2014. Scopul nostru este acela de a uni oamenii din toate categoriile sociale și de ai inspira să se dezvolte ca indivizi și lideri în serviciul umanității.

Activitatea noastră se desfașoară prin intermediul centrului din București iar în Anglia lucrăm în parteneriat cu Fundația Aura Ion iar fondurile adunate se îndreaptă către proiectele în care ne implicăm în România.

 

Misiunea noastră este să luptăm împotriva foametei și sărăciei, să contribuim la dezvoltarea unei culturi a respectului și a ajutorului reciproc.

 

Ce facem?

Depunem toate eforturile să reunim oameni și comunități, alături de care abordăm și rezolvăm probleme legate de sărăcie, educație și sănatate în speranța unui viitor mai bun.

 

Prin intermediul campaniilor noastre de conștientizare, numai în ultimul an am reușit să oferim 350 de cadouri de Crăciun unor oameni sărmani, 40 de ghiozdane pline cu rechizite școlare, am sponsorizat 60 de copii nevoiași cu probleme de sănătate. Am inițiat în toată țara un program de campanii de ajutorare pentru oamenii fără adăpost, campanii sprijinite de mai mult de două tone de provizii și donații.

 

 

Cum să te alături echipei  #SperanțăViziuneAjutor?

Pentru concurenți: scrie-ne la adresa info@auraion.ro că alergi alături de noi și îți vom trimite toate detaliile necesare înscrierii.

 

Pentru voluntari:  oricine dorește să ne cunoască și să ne ajute să facem din această cursă un success pentru toți cei implicați este binevenit în echipa noastră.

 

Mulțumim și te așteptăm!

 

Găsești toate proiectele și mai multe informații despre noi pe: www.auraion.co.uk sau pe pagina noastră de Facebook : Asociaţia Caritabilă Aura Ion.

re -->
ro_RO