Sari la conținut

Program donare kilometri

Doneaza kilometrii din cursa la care te-ai inscris pentru programul Win for Youth

Prin bifarea acestei optiuni, kilometrii asociati cursei la care v-ati inscris vor fi donati programului Win for Youth iar urmatoarele date de contact personale vor fi transmise managerului programului pentru verificare: nume, prenume, adresa de email, distanta cursei alergate.

 

Win for Youth este un program care implica realizarea de activitati sportive (alergare, inot, ciclism) care se cuantifica in kilometri. Fiecare kilometru ulterior este transformat intr-o suma de bani ce este donata ulterior unor fundatii caritabile. Persoanele care participa la aceste evenimente sportive sunt angajati Adecco Group, angajati ai companiilor partenere Adecco dar si oameni din exterior care doresc sa sprijine acest demers.

 

Sunt Gabriela Szabo* si va invit pe toti iubitorii de sport si de miscare sa va alaturati proiectului Win for Youth iar pentru mai multe detalii va rog sa urmariti link-urile de mai jos:

 

o http://www.adecco.com/csr/win4youth.aspx
o https://www.youtube.com/watch?v=IL5gPZQhQwM
o https://www.youtube.com/watch?v=N6N6jOINekQ

 

De asemenea toti cei care doresc sa doneze kilometrii din antenamentele de jogging sau competitie pot descarca aplicata WIN4YOUTH din:
https://play.google.com/store/search?q=win4youth&c=apps
https://itunes.apple.com/us/app/win4youth/id587441290?mt=8

 

* Gabriela Szabo este fosta atleta de performanta, campiana mondiala si olimpica, membru onorific al Asociatiei Bucharest Running Club, CSR & Public Affairs Manager – Adecco Romania

re -->
ro_RO