Un parteneriat de 10!

  • 0
  • martie 14, 2019

În anul în care împlinește 10 ani de existență în piața asigurărilor din România, compania UNIQA Asigurări se bucură să fie, pentru a patra ediție consecutivă, sponsorul principal al Bucharest 10K & FAMILY RUN.

“UNIQA Asigurări folosește fiecare oportunitate pentru a încuraja un stil de viață sănătos în rândul publicului larg și al angajaților săi. UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN a devenit o tradiție pentru iubitorii de alergare, oferindu-le ocazia de a se relaxa prin practicarea sportului alături de familie și cei dragi, dar și de a se implica în susținerea unei cauze caritabile. Pentru UNIQA Asigurări, numărul 10 are și o altă semnificație în 2019, întrucât compania sarbătorește un deceniu de existență în piața de asigurări din România. Prin astfel de parteneriate, credem că putem continua să aducem un plus de valoare în viața oamenilor, ajutându-i să își construiască un viitor sănătos“, a declarat Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări.

Fie că alergați pentru sănătate și fapte bune, fie că alegeți să petreceți câteva momente de relaxare alături de familie, prieteni sau colegi, vă așteptăm în data de 7 aprilie, în număr cât mai mare, la UNIQA Asigurări Bucharest 10K & FAMILY RUN.