logo PFBRo fundal alb

Ne propunem să scoatem România la alergare şi apoi la plantare.

Alergând alături de „Plantăm fapte bune în România”, te implici și îi ajuți pe cei care, cu aceeași pasiune, vor împăduri ROMÂNIA. Pe 12 noiembrie 2016, organizăm o campanie cel puţin la fel de mare ca cea din 2015. Alegând PFBRo poţi face diferenţa pe termen lung. Poţi începe schimbarea generaţiilor viitoare atât la nivel educaţional (arătându-le importanţa pădurilor şi a puterii colective pentru un mediu curat) cât şi la îmbunătăţirea mediului în care vor trăi.

Din 2011 până în prezent, 22.180 voluntari au plantat şi îngrijit 462.200 copăcei pe un total de 135,5 hectare de terenuri publice neproductive în 21 de judeţe. În 2015 am demonstrat că schimbarea începe cu noi: pe 14 noiembrie am organizat cea mai amplă acțiune de împădurire cu ajutorul voluntarilor.

Suntem iniţiativa naţională de împădurire bazată pe voluntariat, care îşi propune mobilizarea societăţii civile în protejarea şi creşterea pădurilor din România şi Republica Moldova.

Schimbă astfel ceva în viaţa generaţiilor viitoare care aleg să trăiască într-o Românie în care se plantează mai mult şi se taie sustenabil.

Pentru detalii despre cum poţi susţine PFBRo la Bucharest Half Marathon scrie-ne la simona.camburu@plantamfaptebune.ro şi vasile.calmatui@plantamfaptebune.ro.