image3

Bucharest Running Club Association (abrc.ro) este organizatoarea Bucharest 10 KM & Family Run, Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon.

 

 ECHIPA NOASTRĂ

 

Valeria RĂCILĂ
Preşedinte, Bucharest Running Club
valeria.racila [ a t ] abrc.ro

“Atunci când mi-am propus să introduc un maraton internațional la București, nu mai exista nici un altul în țară. Astfel, la Maratonul Internațio­nal București din anul 2008 s-a dat startul, celui mai mare eveniment sportiv de alergare urbană. De atunci și până în prezent numărul participan­ților a crescut, depășind 10 000 de oameni, fiind prezenți sportivi din 43 de țări.
A început cu pași mici și siguri, și va crește cu fiecare ediție. Sunt convinsă de acest lucru, deoarece este organizat conform standardelor internațio­nale, similar celor de la New York sau Londra.

Am convingerea că bucureştenii sunt adepţii unui mod de viaţă sănătos, iar alergând nu doar te menţii în formă, ci şi laşi în urmă toate gândurile negative, toată oboseala mentală acumulată în timpul zilei şi devii mult mai stăpân pe tine.”

Valeria este Campioană Olimpică la Los Angeles 1984 la canotaj simplu vâsle şi medaliată cu bronz la Olimpiada de la Moscova 1980 la dublu vâsle. A câştigat două medalii de bronz şi două de argint la Campionatele Mondiale de Canotaj în 1979, ’81, ’82, ’85. A participat la peste 25 de maratoane şi semimaratoane internaţionale.

 

Oana NĂSTASE
Director, Bucharest Running Club // UNIQA Asigurari 10 KM & Family Run, Parteneriate şi sponsorizări
+4-0744.556.576
oana.nastase [ a t ] abrc.ro

“Eu cred mult în efortul și conștiința personală care, o dată trezite la nivelul fiecărui individ, se crează transformare și schimbare la nivel macro. Schimbarea în bine începe de la mine, de la tine și cu fiecare om în parte. Alergarea  este o pârghie subtilă care îl face pe alergător să fie un om mai bun decât varianta lui sedentară.

Alergătorul ca profil general este o persoană educată, civilizată, care dorește să-și depășescă limitele, care are preocupări pentru comunitatea în care trăiește; devine mai conștient de sine, de mediu, de aerul pe care-l respiră, de curățenia orașului – a străzilor și a parcurilor pe unde aleargă, începe să doneze, să contribuie cu ceva în afara propriului interes și a propriei persoane”.

Peste 15 ani de experiență în project management & business communication.

Februarie 2011 – distinsă cu premiul “Cea mai activă femeie în afaceri și activitate socială”, de către Televiziunea Română, Camera de Comerț și Industrie și reprezentanți ai presei.

Martie 2011 – distinsă cu premiul “Cel mai bun program adresat comunității”, de către Community Relations Association & American Chamber of Commerce, pentru un program național de responsabilitate socială derulat de o companie.

Roxana (SÎRBU) FER
PR Manager
roxana.sirbu [ a t ] abrc.ro

Andrei PETRE
IT Consultant & Registration Manager
register [ a t ] abrc.ro

Alexandra CĂLIN
Volunteers Manager & Registration Company Coordinator
alexandra.calin [ a t ] abrc.ro

“M-am alăturat echipei  ABRC în anul 2012, la prima ediție a Semi-Maratonului Internațional din București. Motivația a venit atunci când am auzit de proiectul Voluntar în Sport, datorită faptului că era un nou domeniu de activitate în care mă puteam implica. M-a motivat echipa cu care am plecat la drum și atmosfera prietenoasă în care lucram. Impulsul a fost de amploare în momentul în care am conștientizat că ne completăm foarte bine unii pe ceilalți și formăm o echipă de succes.”

Bogdan IONESCU
Logistics & Location Manager
bogdan.ionescu [ a t ] abrc.ro

Mădălina CIOBANU
Production & Client Service Manager
+40745.576.569
madalina.ciobanu [ a t ] abrc.ro

Diana DEMIAN
Special Projects Manager & A/V Production
+4-0730.518.888
diana.demian [ a t ] abrc.ro

Paolo OTTONE
Director de Cursă
paolo.ottone [ a t ] abrc.ro

”Am început colaborarea pentru organizarea acestui eveniment încă din 2012 şi, până în prezent, această cursă deja a atins un standard de calitate foarte înalt. Încă de la prima ediţie ne-am dorit să fim printre cele mai bune semimaratoane internaţionale din Europa aşa că ne-am afiliat imediat la IAAF (Asociaţia Internaţională a Federaţiilor de Atletism) şi AIMS (Asociaţia Internaţională a Maratoanelor şi Curselor de Distanţă), pentru că noi credem că Bucureşti şi România merită competiţii atletice de nivel înalt. Echipa noastră încă mai are mult de învăţat şi îmbunătăţit, dar cu ajutorul susţinut al Federaţiei Române de Atletism, al Primăriei Municipiului Bucureşti, al tuturor nepreţuiţilor noştri parteneri şi al voluntarilor extraordinari, vom crea un eveniment care va rămâne în amintirea fiecărui participant ca un moment de neuitat. PRO-MOTION pune la dispoziţie toată experienţa sa pentru a îmbunătăţi toate serviciile oferite alergătorilor şi pentru a promova un stil de viaţă mai bun şi mai sănătos celor din generaţiile tinere. Echipa noastră are convingerea că evenimentele sportive adevărate vor aduce o viaţă mai bună şi un viitor mai bun pentru fiecare… şi nu în ultimul rând vom oferi Bucureştiului şi României o acţiune de promovare fanatastică în jurul lumii”.

Paolo este preşedinte Pro-Motion Eventi şi Director de Cursă al Petrom Bucharest International Half Marathon. El a validat statutul de competiţie internaţională al acestui eveniment. Paolo a terminat multe maratoane şi semimaratoane internaţionale în calitate de alergător şi este măsurător de curse de stradă oficial la AIMS.

Claudia RUSU
Manager Traseu
claudia.rusu [ a t ] abrc.ro

Anca ȚIFIGIU
Servicii Relații cu Clineții & Vânzări
anca.tifigiu [ a t ] abrc.ro

Anca TIFIGIU
Costumer Relationship & Sales
anca.tifigiu [ a t ] abrc.ro

Alexandra TĂTAR
Junior PR Specialist
alexandra.tatar [ a t ] abrc.ro

Dana MARCU
Coordonator START/FINISH & Cursa Copiilor
dana.marcu [ a t ] abrc.ro

Ana TEODORESCU
Coordonator Punct Prim Ajutor
ana.teodorescu [ a t ] abrc.ro

Vlad GHEORGHIU
Asistent Logistică
vlad.gheorghiu [ a t ] abrc.ro

Mihaela SPIRIDON
Social Media & Photo Editor
mihaela.spiridon [ a t ] abrc.ro

Antonia DINCĂ
Asistent Logistică
antonia.dinca [ a t ] abrc.ro

Laurențiu MIHAI
Online Content Editor
+4-0745.764.737
laurentiu.mihai [ a t ] abrc.ro